dimecres, 4 de juny del 2014

NEIX EL NOU BLOG DE QGUAY PARK!

Des de Qguay Park estem contents d'anunciar-vos que ha sortit a la llum el nostre nou blog. D'aquesta manera, l'entitat fa un pas més per seguir present entre tots vosaltres. Aquest vol ser un nou canal de comunicació fet i creat amb l'objectiu de mantenir-vos permanentment informats de tota l'actualitat del vostre centre d'oci a Sant Cugat.

Perquè tots us hi veieu reflectits!
Aquest blog és també la vostra plataforma. Un indret  més on podreu seguir tots i cada un dels passos de Qguay Park i sobretot, un espai on us convidem a participar. La vostra opinió és el que ens fa créixer i és per això que volem que en sigueu els protagonistes.

Setmana a setmana, podreu consultar els principals esdeveniments del centre i copsar les sensacions i emocions dels vostres fills i filles a Qguay Park. Ens omple de joia el fet de poder fer dels nens i nenes que cada setmana passen per les nostres instal·lacions, els actius principals d'aquest nou blog.

A partir d'avui, us animem a compartir les vostres opinions amb nosaltres, a gaudir de la vostra experiència i la dels vostres fills i filles des d'una altra plataforma i a seguir aprenent jugant de la mà de Qguay Park.

Benvinguts a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada