divendres, 5 de setembre del 2014

Setembre a Qguay Park: casals, Summer Time i molta diversió!

Ja som al setembre i a Qguay Park fa dies que fem bullir l'olla per poder seguir fent feliços als més petits i, de passada, donar un cop de mà als més grans. Sabem que ens trobem en dates on la tornada a la feina, centra gran part de l'atenció de tots, però que a la cantonada, tenim el retorn a l'escola dels nostres fills i filles.

En mig de tot aquets petit caos, el nostre centre ha engegat motors amb més força que mai i ja està en marxa el casal del mes de setembre, emmarcat dins el programa SUMMER TIME. Hem creat un espai diari de diversió per a tots aquells nens i nenes que vulguin tancar l'estiu de la millor manera possible i, així, donar-vos un cop de mà a casa per mirar de fer més fàcil la coordinació d'horaris d'uns i altres.

La primera setmana de casal, està essent tot un èxit, dia a dia, veiem en els infants de Sant Cugat, una imatge de felicitat i diversió. De fet, en Diego, de sis anys, ja ens ha deixat ben clar que "m'encanta poder jugar a la piscina de boles i els llits elàstics". Sens dubte que, després dels tallers, un bon esmorzar i les activitats a l'aire lliure, als menuts els va com anell al dit poder disposar de tot el nostre espai per fer allò que més els agrada. JUGAR.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada