dimecres, 24 de setembre del 2014

Superherois i princeses a Qguay Park!

En Luís Mario ha fet 5 anys aquest dimecres i ha volgut omplir la primera mà d'aniversaris amb la festa perfecta. Volia convertir-se en superheroi i fer el mateix amb tots els seus amics i amigues. Com no podia ser d'una altra manera, a Qguay Park ho hem fet realitat.

Ha estat un autèntic luxe poder compartir la tarda amb els Batman, Superman, prínceps i princeses que han omplert el nostre centre de màgia i diversió. Els nostres herois de pel·lícula han volat per les piscines de boles, han saltat fins a tocar el cel als llits elàstics i, com el millor Spiderman ens s'han enfilat per tot arreu sense parar. Maquillats i disfressats com l'ocasió mereixia, han gaudit d'allò més.

A més, a Qguay Park hem habilitat una sala preparada amb tot tipus de detalls i motius, per tal que els nostres protagonistes poguéssin acompanyar en Luís Mario en la seva bufada d'espelmes. Ha estat una escena de cine en un entorn perfectament vestit per a l'ocasió.

Mentre els més petits feien i desfeien pels més de 900 metres quadrats d'instal·lacions que tenien a la seva disposició, els pares i mares de tots ells, han gaudit d'una relaxant tarda al nostre espai Lounge, reservat exclusivament per a ells. Tot tipus de veguda i el  millor de la nostra cuina, al seu servei.

A Qguay Park pensem en tot, en petits i grans. Avui hem fet realitat la il·lusió d'en Luís Mario i els seus amics, mentre pares i mares desconnectaven i conversaven tranquil·lament.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada