dimecres, 11 de juny del 2014

El Nico i l'Aina, dos amfitrions al més pur estil Qguay Park

Quina festa! Va ser un no parar! El dilluns 9 de juny, el Nico va celebrat que ja té les dues mans plenes d'anys, com l'ocasió mereixia. 10 anys no es fan cada dia i ell, amb els seus companys i companyes, es van encarregar d'estrenar aquesta data tan assenyalada amb una celebració espectacular.

Van jugat a futbol, bàsquet i voley, van saltar al llit elàstic fins que gairebé tocaven el sostre, es van llençar a la piscina de boles de mil maneres diferents i sobretot, van suar de valent, ho van donar tot!

No es va quedar gens enrere l'Aina, que va fer quatre anys envoltada d'amics i amigues que van omplitr Qguay Park de somriures i alegria. Eren els més petits de la tarda però van donar la talla: corredisses amunt i avall, balls a la discoteca, salts i més salts al llit elàstic i un munt d'energia!

Va ser un dia on els professionals de Qguay Park van acabar esgotats i això vol dir que els nostres amfitrions de la tarda, ho van passar genial! En Nico, tot un veterà de Qguay, ens va explicar que vol tornar l'any vinent perquè la piscina de boles li encanta! A Qguay Park estarem encantats de rebre amfitrions com l'Aina i el Nico sempre que ho desitgin!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada