dijous, 19 de juny del 2014

Hat-trick de felicitacions a Qguay Park



Aquesta setmana a Qguay Park hem viscut una de les tardes més mogudes de la primavera. En Joan l'Ona i la Marina han celebrat el seu aniversari amb tots els honors! El primer ha arribat als 8 anys, i les protagonistes femenines de la festa, n'han fet 6.

A la Marina la vam felicitar en català, castellà, anglès i alemany. Vam veure com obria els regals emocionada i bufava les espelmes d'una tirada. Després de berenar, ella i els seus companys i amics van jugar a fet i amagar i es van poder camuflar per tots els racons dels 900 metres quadrats que Qguay Park els va oferir per no parar de divertir-se.

L'Ona, per la seva banda, va gaudir d'una festa feta a mida per acomplir les seves expectatives. Vam guarnir el centre amb tots els acabats i detalls de la temàtica 'frozen' perquè la nostra protagonista se sentís d'allò més bé i es convertís en l'autèntica reina de la celebració.

Finalment, en Joan va completar el hat-trick de felicitacions. De fet, ell i els seus acompanyants es van prendre aquesta cita al peu de la lletra. No van parar de fer gols i corredisses pel nostre camp de futbol. Ho van passar genial i ens van emocionar amb les seves ganes de jugar sense aturar-se ni un sol moment.

A Qguay Park estem molt contents de poder fer realitat els millors desitjos dels nostres protagonistes setmana rere setmana. En agrada veure els seus somriures i comprovar que ens visiten amb una alegria que només ells són capaços de transmetre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada