dijous, 26 de juny del 2014

Arrenca el Casal 2014!

Quina setmana estem tenint a Qguay Park! Això si que és començar l'estiu amb bon peu. El Casal 2014 ja ha engegat motors i ho ha fet de la millor manera possible, amb molta activitat, somriures i ganes de passar-ho bé envoltats d'amics i aventures.

Durant tot el dia, un bon nombre de nens i nenes de totes les edats gaudeixen de gimcanes i jocs de tota mena al centre d'oci de referència a Sant Cugat. Les nostres monitores són les encarregades de dirigir una festa que no para mai. Primer de tot, fem tot el que ens passa pel cap a les instal·lacions de Qguay Park: saltem als llits elàstics, juguem a futbol i ens amaguem dins la piscina de boles perquè no ens trobin i siguem els millors jugadors de fet i amagar.

Però el millor encara ha d'arribar. Sense temps per perdre, ens cruspim un merescut esmorzar que ens permet agafar forces per encara una intensa gimcana amb tots els ingredients. Juguem a arrencar cebes, transportem als companys i companyes i fins i tot aprenem a saltar el poltre.

Ens queden moltíssimes coses per explicar, fer i viure! El Casal 2014 tot just ha començat i el millor encara ha d'arribar, no us perdeu l'actualitat més recent de Qguay Park al nostre web, perfils de facebook i twitter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada