dimarts, 1 de juliol del 2014

Qguay Park et porta el millor de l'estiu al millor preu!

A Qguay Park t'ho seguim posant fàcil perquè visquis l'estiu de la millor manera! Amb l'inici de la millor època de l'any, les vacances, hem posat en marxa nous descomptes perquè no t'ho perdis.

L'entrada al parc, un 30% menys!
Vols que els teus fills i filles gaudeixin d'una tarda fantàstica? Piscines de boles, llits elàstics, laberints de tobogans interminables... tot això i molt més ho trobaran en els més de 900 metres quadrats d'instal·lació que posem a la seva disposició!





La festa dels teus somnis amb un 40% de descompte!
Arribes a una edat que vols recordar tota la vida? Qguay Park vol que puguis fer realitat una celebració que et quedi per sempre! El lloguer de les nostres sales rebaixa el preu un 40% i posa a la teva disposició servei de bar, música, discoteca i recrea l'ambient que més desitgis! A més, el cost de la festa ara, també cau un 20%!




Suport familiar garantit!
Et costa compaginar la feina amb l'agenda dels teus fills i filles ara que tenen vacances? No et preocupis. Aquest estiu Qguay Park t'ofereix el seu servei de suport familiar a un 15% menys de preu i et garanteix que passaran un dia, una tarda o l'estona que necessitis, genial!


Troba'ns al nostre web, a Facebook i a Twitter.
O a la plaça de la Unió nº1.

Contacte: info@qguay.com i  93 576 41 03




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada