dijous, 3 de juliol del 2014

Una festa per a la posteritat!

Aquest dimecres, l'Elena va voler celebrar de la millor manera possible, una data única i un dia inoblidable. Va fer 18 anys i l'ocasió mereixia un homenatge sonat. Un munt d'amics i amigues la van acompanyar en aquesta jornada tan assenyalada i a Qguay Park els vam organitzar una festa feta a mida per tal que ho gaudissin al cent per cent.

Primer de tot, van conèixer tots els racons de les nostres instal·lacions i van posar a prova tots i cada un dels nostres espais: discoteca, sala de música, llits elàstics i molt més. Posteriorment, van sopar al centre del nostre parc, amb un menú fet a mida que ells mateixos havien triat.

En el punt culminant de la nit, vam ser testimonis d'excepció de com l'Elena bufava les espelmes i rebia emocionada un vídeo que familiars i amics li havien preparat, a més de les repetides felicitacions de tots els assistents. Ho van passar genial i nosaltres també. A Qguay Park ens agrada veure com els nostres protagonistes riuen, comparteixen i són feliços a les nostres instal·lacions.

És per això, que festes nocturnes com la que vam viure aquest dimecres i que va acabar amb una sessió de discoteca amb moltíssima marxa, ens omplen d'optimisme i ganes de seguir treballant. Si vols ser el o la següent en viure-ho en primera persona, només has de contactar amb nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada