divendres, 11 de juliol del 2014

Una festa VIP smb totes les lletres!

La Maria ha fet tres anys aquest dijous i a Qguay Park, hem estat al seu costat en una data com aquesta. A més, ens hem ocupat de que tot sortís a la perfecció i la nostra protagonista de la tarda es sentís com a casa en tot moment.

Hem preparat una festa VIP de les que fan història: amb maquillatge personalitzat per a tots els assistents,  que han experimentat en primera persona com els professionals de Qguay Park els feien sentir superman, princeses i pirates a través de la pintura.

Tots s'ho han passat de meravella imitant els seus herois preferits el dia que més s'hi han assemblat. Han volat pels llits elàstics, s'han camuflat a les piscines de voles i les princeses han deixat mostres de la seva habilitat a la pista de ball.

Però no ha acabat aquí la jornada. El moment més especial per a la Maria, encara hacia d'arribar i és que abans d'obrir els regals, encara quedasen sorpreses. Ella i els seus acompanyants han vist com les espelmes que la ferien entrar las tres anys, brillaven smb força sobre un pastís de la Pepa Pig completament fet a mida!

Quina tarda a Qguay Park, semblava que fóssim dins una pel·lícula! Ens ho hem passat genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada